Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Task Manager - BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}

More
11 Oct 2014 03:22 #150335 by vaggelis
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,στο Task Manager μου δείχνει ότι είναι στοιχείο εκκίνησης,δηλαδή όταν ανοίγει ο υπολογιστής ανοίγει και αυτο ( BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA} ) το έψαξα λίγο και μία λένε πως είναι ιός και την άλλη λένε πως είναι καλό για να κάνει επανεκκίνηση σωστά ο Υπολογιστής αναφέρθηκαν στο Home Nero,τελικά τι είναι; εάν είναι να το αφαιρέσω να πάω Start → Run → regedit και να το κάνω Delete εάν είναι άχρηστο,δεν ξέρω...απλός ρωτάω,γιατί όλοι μας πρέπει να το έχουμε αυτό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Oct 2014 08:28 #150336 by Donnie Darko
Αυτη την διεργασία είναι για Home Nero...Και μπορεί να γίνει Shut down εύκολα..Θα σου πρότινα να πας Start>Msconfig και να βγάλεις οτι άχρηστα δεν θέλεις να εκκινάνε οταν ανοίγεις το PC.Τώρα για ΙΟΣ Δεν είναι.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.